Egy 100%-ban magyar vállalkozás – Az UGP polc sztori

Csavarmentes Salgó polc

„Büszkék vagyunk rá, hogy teljesen magyar tulajdonú cégünkkel, immáron 25 éve töretlenül a polc piacon vagyunk és ezáltal nevünk akarva, akaratlanul is egybeforrt magával a salgó polc kifejezéssel.” Határon túli cégek jönnek, mennek, de mi mindig megbízhatóan itt leszünk a magyar embereknek, ha salgó polcra lesz szükségük. Egyre bővülő budaörsi központunkkal és online webáruházunkkal pedig ezt évről évre be is bizonyítjuk.

Kezdetek

Gyökereink 25 évre nyúlnak vissza, amikor Kalapos János megalapította, az akkor még családi vállalkozásnak induló UGP Raktártechnika Kft.-t. Célkitűzése az volt, hogy létrejöjjön egy teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalkozás, amely szó szerint mérnöki pontossággal szolgálja ki a hozzá beérkező megkereséseket, egy olyan terméket biztosítva, amely garancia a cég nevére. Ez volt az UGP S1 csavarmentes salgó polc, amely mára már egyet jelent a kiváló minőséggel és professzionalizmussal. Teltek múltak az évek és a cég egyre nagyobbra nőtte ki magát, egyre több kollégával és egyre sűrűsödő projektekkel, mind a lakosság mind pedig a business to business világában. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünkben számos fiatal generáció dolgozik ezzel is színesítve a vállalati kultúránkat.

UGP S1 csavarmentes polc brand és folyamatok

A kezdeti, hagyományos csavaros salgó polcot felváltotta a csavarmentes változat, amelyet mi is nagyon megszerettünk. Természetesen a csavaros sem tűnt el, még kapható nálunk, de ha a korral haladni szeretnénk, akkor mindenképpen a csavarmentes jelenti a jelent és a jövőt is. A vállalat sokszínűségét pont ez a hozzáállásunk határozza meg, hiszen minden nap izgatottan várjuk a változatos megkereséseket, amelyekre innovatív és praktikus megoldásokkal tudunk szolgálni. Tesszük ezt rendkívül megbízható termékeinkre alapozva, hiszen, ha nem lennének ennyire időtállóak és kiváló minőségűek mi sem tudnánk ennyire precízen és profi szinten dolgozni. A transzparens működés és a magas ügyfélközpontúság pedig azt gondoljuk mindennél fontosabb. A mai bizonytalan világban nem szabad az a vásárlók bizalmát eljátszani egy gyenge minőségű „vásári” polccal, amely 2 vödör alatt összeroskad, vagy egy fátyolos, elhúzódó visszárú procedúrával.

Jövőkép

25 évre visszatekintő vitathatatlan sikerünk titka mindenképpen a folyamatos megújulási képességünk. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőséget hozzuk úgy a termék oldalon, mint support és tervezői oldalon egyaránt. Számunkra az ő elégedettségük a legfontosabb.