Irodai állványok avagy trendi irattárak

Csavarmentes Salgó polc

Az Ön vállalkozása, az ön munkahelye és az ön praktikus ötletei. Nem számít mivel foglalkozik vagy, hogy hol található az irodája, a lényeg az elhelyezésben és az optimális tárolásban rejlik. A sokszor káosznak tűnő tereket, könnyen olyan irodává varázsolhatjuk, amelyben gördülékeny az együttműködés és rengeteg helyet spórol nekünk.

A teherbírás és az időtálló funkcionalitás döntéshozóként pedig a legerősebb szempont, amivel meg lehet minket győzni. Lássuk mit ajánl a 25 éves múlttal rendelkező UGP számunkra.

Rendszerezett tárolás irodai állványokkal

Ha az optimális irodai vagy irattári polcrendszerekről és állványokról beszélünk számos típus és megoldás eszünkbe jut. Ha önnek is tetszik a manapság rendkívül divatos indusztriális stílus, akkor minden szempontból tökéletesen helytálló csavarmentes fém polcainkat ajánljuk.

Amennyiben a munkaeszközeit, iratait szeretné rendszerezetten tartani a csavarmentes salgó polc biztonságos megoldást nyújt irodájában. Plusz tippünk, a polcokon elhelyezett műanyag tároló dobozok, amelyekben tökéletes helyük lesz a dokumentumoknak, különböző tárgyaknak, aktáknak. Felcímkézésükkel pedig könnyedén vissza kereshetőek lesznek akár évekkel később is.

Irodai állványok a munka megszervezéséhez

Az UGP ezen irodai kínálata rendkívül széles, hiszen különböző méretű (magasság, szélesség) és polcmélységű ám gyorsan összeszerelhető és a későbbiekben egyszerűen kibővíthető fém polcokat és állványokat kínál. Az összeszerelést nagyban megkönnyíti, hogy a csavarmentes polc elemeit csak egymásba kell akasztani, így még csavarozni sem szükséges.

Nagyon magas minőségi kontroll alatt gyártják őket ezáltal az UGP, egyedülállóan hosszú, 5 év garanciát vállal rájuk. További előny, hogy a csavarmentes irattári salgó polcok akár 130-640 kg/polc terhelést is elbírnak hosszú időn át, folyamatosan. Felületük horganyzott sendizmir, amely egy kiváló és magas minőségű, tartós fémanyag. Minimális karbantartást igényel és nagyon könnyen tisztítható.

Egyszerű megtervezés – Polckalkulátor

Irodai állványának és polcának megtervezéséhez ajánljuk Polckalkulátorunkat, melyet egyedileg úgy fejlesztettünk ki, hogy biztonságosan meg tudja tervezni melyik a legjobb lehetőség munkahelye számára, milyen polcelemeket érdemes beszereznie nálunk a megadott méretek alapján. Amennyiben plusz segítségre lenne szüksége vagy elakadt kérje szakértőink segítségét.

Kiegészítők – tökéletes bővítés fűszerei

Tegye teljesebbé csavarmentes salgó polcait az irodai térben. Kisebb tételek tárolására további polcokat van lehetősége elhelyezni így akár 3x több tárgyat képes eltárolni ugyanakkora helyen. Ezenkívül kínálatunkban még kihúzható és süllyesztett polcokat is talál, amelyek valóban hasznos megoldások lehetnek a kis eszközök elhelyezésében.

Fenntarthatóság az irodai közegben

Ma már senkinek nem kell bemutatni a környezetvédelem fontosságát, ezáltal az irodák is próbálnak a minél fenntarthatóbb működés felé venni az irányt. Ehhez remekül illeszkedik az UGP S1 polcrendszer hiszen extrán hosszú időtálló tulajdonsága miatt szinte egy életre tervezhetünk vele. A másik fő szempont mellette, hogy teljes mértékig újra hasznosítható.

Indusztriális stílus a munkában

Ipari hangulatban dolgozni egyet jelent a letisztultsággal és innovációval. Az ipari stílusú tér berendezés legfőbb jellemzői a beton, a fém gerendázat, az óriási fémkeretes ablakok és a nagy belmagasság. Maga a berendezés is ezt tükrözi vissza, amely eléggé maszkulin mégis stílusos. Ehhez tökéletesen illeszkednek a salgó polcok és irodai fém állványok.

Irattári salgó polc megoldásaink

Minden irodai berendezéshez funkcionálisan illeszkedő megoldásokat kínálunk. Nézzük melyek lehetnek ezek, ha irodáról vagy irattárról beszélünk:

  1. A fix munkahelyi csavarmentes salgó polcok: Hagyományos polcsoros elrendezés, folyosókkal egymás mellett és/vagy között.
  2. Galériás irattári polcrendszerek: Amennyiben irattára belmagassága min. 4,5 méter, akkor lehetősége van arra, hogy galériásan építsük fel önnek a salgó polcokat. Ezzel a megoldással megduplázhatja a helykihasználási lehetőségeit.
  3. A gördíthető vázas csavarmentes irattároló salgó polcok: Ha az irattároló helyiség mérete nagyon pici, akkor lehetőség van arra, hogy a polc-salgó polcokat gördíthető sínre tegyük, és a sínen mozgatva azokat egymáshoz szorosan hozzátoljuk. Ilyen megoldás szokott lenni könyvtári raktárakban, hivatalokban, minisztériumokban, levéltárban vagy nagyobb postákon.

A modern és praktikus irodai és irattároló salgó polcok akár azonnal beszerezhetőek az UGP budaörsi telephelyéről. Vegye fel velünk a kapcsolatot. »»