ESD műanyag dobozok és ládák

Műanyag termékek

Műanyag szuperhősök az elektrosztatikus védelem nevében. Szeretnénk bemutatni kiváló innovatív és megbízható műanyag termékeinket, amelyekre méltán vagyunk büszkék évek óta. Ők nem mások, mint az ESD műanyag tárolók, melyeknek számos formája létezik korunk raktárában a mai, XXI. századi követelményeknek maradéktalanul megfelelő tulajdonságokkal. Melyek ez? Mutatjuk!

Miért van a műanyag dobozokra szükség?

Gyakorlatilag a fő céljuk az, hogy megakadályozzák az elektromos feltöltődést így megvédve a bennük tárolt kellékeket, alkatrészeket, termékeket. Az elektromosan vezetőképes anyagból készült ládák és dobozok masszív kivitelben kaphatóak webáruházunkban. Lehetővé teszik az elektronikus alkatrészek biztonságos szállítását és tárolását.
Anyaguk: ESD PP, színük pedig a nemzetközi ESD jelölésnek megfelelően fekete.

Hol használják az ESD műanyag dobozokat és ládákat?

Mivel elektromosan vezetőképes műanyag alapanyagból állítják elő őket, ezért tökéletesen alkalmasak arra, hogy különböző méretű és típusú elektronikai termékeket megbízhatóan tároljanak benne. Ezen ergonomikus kialakítású műanyag termékek számos szegmensben és szektorban szívesen használják, hiszen óriási segítséget nyújtanak a biztonságos tárolásban. Ilyen például: ipari gyártás, vegyipar, elektronikai ipar, villamosenergia-ipar, gépipar, építőipar, hadipar és egyéb nehézipari szektorok.

ESD műanyag láda és doboz termékeink előnyei:

  • Rendkívül időtálló termékek, ezért tökéletesen megfelelnek a mai kor fontos, fenntarthatósági szempontjainak. Mivel hosszú ideig életképesek és használhatóak, jóval evesebb műanyag hulladék halmozódik fel általuk.
  • Biztonságos – Vezetőképes anyaguk és stabil kivitelük segítségükkel maximálisan megóvhatjuk termékeinket a feltöltődéstől.
  • „easy-to-use” azaz nagyon könnyen kezelhető – Könnyű súlyukkal, különböző fogóikkal, sok tartozékukkal nagyon megkönnyítik a rakodást. Velük a pakolás, raktározás és szállítás gyerekjáték.

+1.
Költséghatékony – ár-érték arányban az UGP műanyag termékei a legoptimálisabb megoldást nyújtják vásárlói számára. Az UGP 25 éves tapasztalatával méltán vált a tárolás szakértőjévé, keressen minket és mi segítünk megoldani bárminemű tárolással kapcsolatos problémáját.

Nézze meg termékeinket webshopunkban! »»