Nagykonyha körkép

Polcrendszer

Nagykonyha körkép – Miért használnak rozsdamentes fém polcokat?

A nagykonyhai rozsdamentes salgó polcok gyakran használt berendezések a vendéglátóipari és kereskedelmi konyhákban, mivel hosszú élettartamukkal, sav és lúgálló kivitelükkel, könnyű karbantartásukkal és erős megbízhatóságukkal nem igazán tud más típusú termék versenybe szállni a piacon velük. Nézzük meg részletesebben ezen szempontokat.

Nagykonyhai polcrendszerek

A rozsdamentes salgó polcokat nagyon tartós anyagokból készítik, amelyek nem hajlamosak a korrózióra, a rozsdásodásra vagy az idővel általános használatból eredő sérülésekre, ezért bátran alkalmazhatók olyan helyeken, ahol maradéktalanul meg kell felelni az előírt higiéniás követelmény szintnek. Az esetek legnagyobb százalékában ezen helyek a vendéglátásban találhatóak.

A rozsdamentes fém polcok különböző méretben és típusban kaphatóak, attól függően, hogy hogyan szükséges illeszkedniük az adott nagykonyha méreteinek és az ott elvárt terhelésnek.
A legtöbb esetben azonban az ilyen polcokat az 1,5-2 mm vastag rozsdamentes acéllemezből készítik, amely stabil és tartós alapot biztosít a tároláshoz.

Mennyire masszívak?
A rozsdamentes salgó polcok teljes nyugodalommal terhelhetőek álló helyzetben történő élelmiszer-tárolásra, konyhai eszközök és felszerelések tárolására úgyszintén. Megbízhatóságuk szinte nem ismer határokat, hiszen folyamatos alkalmazásával sem tompul az évek alatt a stabilitásuk, így nem csuklanak össze a rajtuk elhelyezett jelentős súlytöbblet alatt sem. Aggodalomra semmi ok, hiszen a konyhákban lévő nagy pörgés közepette még soha senkire nem dőlt rá rendeltetésszerű használat során ezen herkulesi erővel veteksző szerkezet.

Egy vagy többszintes polcrendszerré is alakíthatóak

A polcok felső része hasznos és könnyen hozzáférhető helyet biztosít a nagyobb tárgyak elhelyezésére, míg az alsó részek kisebb konyhai gépek és felszerelések tárolására használható. Ezenfelül még számos kiegészítő tároló és bővítéshez szükséges tartozék érhető el hozzá, melyeket webáruházaink kínálatában könnyedén és gyorsan feltérképezhet.

Miért az UGP nagykonyhára specializálódott polcait ajánljuk?

Szerte a világon számos cég kínál rozsdamentes salgó polcokat, amelyek megfelelnek a különböző méretű és funkcionális igényeknek. Azonban érdemes alaposan és körültekintően tájékozódni a kínálatról és szakértő tanácsot kérni a legmegfelelőbb típushoz, hogy megfeleljen a várható terhelési igényeknek is.

Cégünk 5 év garanciát és kiszállítást vállal az ország teljes területén.

Kérjen bátran ajánlatot még ma, hiszen inox salgó termékeink a megbízhatóság és a jó ár-érték arány jegyében készülnek.

25 év tapasztalattal a hátunk mögött, 100%-ban magyar cégként segítünk kialakítani hosszú élettartamú, stabil nagykonyhai raktárát.

Nagykonyhai berendezésekre szakosodott salgó polc szakértőink díjmentesen segítenek! Kattintson ide! »»