Rozsdamentes salgó polc felhasználási területei

Csavarmentes Salgó polc

Kiemelten fontos szerepet játszik a piacon a rozsdamentes acélból készült salgó polc kínálatunk. Mivel superinox polc rendszereink hatalmas tűrőképességgel és korróziómentességgel rendelkeznek, ellenállva, mind a környezeti mind az időből fellépő szélsőséges mechanizmusoknak, tökéletes választásnak bizonyulnak az érzékenyebb tárolással foglalkozó szektorok számára. Mivel maximálisan megfelelnek a HACCP élelmiszer-biztonsági szabványoknak, ezért a következő szektorokban megbízhatóan számítanak rájuk a raktározás során.

Rozsdamentes salgó polc felhasználási területei – szektor specifikusan

  1. Élelmiszeripar

Ezen szektort még számos alszektorra bontanánk tovább, mint például: húsipar, tejipar, tojásipar, szorosan hozzátartozik továbbá a gyümölcs és zöldségtermesztés egyaránt.

Mivel itt nagyon szigorú higiéniai előírásoknak és szabályoknak kell maximálisan megfelelni, ezért a salgó polc rendszerek kiválasztásakor fő szempont a rozsdamentes acél alapanyag, a magas terhelhetőség és a könnyű tisztíthatóság. Az élelmiszeripari termékeknél az elsődleges, hogy a hűtés során az áru megőrizze fiatalságát, eredeti zamatát és tulajdonságát, azaz friss állapotában maradjon. Ehhez tökéletes társként funkcionál a raktározás során, rozsdamentes salgó polc rendszerünk.

  1. Vegyipar

Superinox polcrendszereink hozzátartoznak a legkorszerűbb tárolási technológiához, így a vegyipar is szívesen hasznosítja őket. Emellett a gyógyszeripar, kémiai laborok, energetikai ágazatok, kutatás-fejlesztés, textilipar és számos társ szektor alkalmazza raktározás, tárolás és termékei szállítása során. A mai fejlett raktár összetettsége és a tárolni kívánt termékek sérülékenysége itt fokozottan megköveteli a megbízható, stabil megoldásokat. Biztonságos és időtálló salgó polcok segítségével nagyon hosszú ideig lojálisan kiszolgálnak.

  1. Nagykonyhák

Gondolunk itt a vendéglátásban megtalálható konyhákra, az üzemi pékségekre, sütödékre és természetesen a nagyipari konyhákra. Az inox anyagból készült polcok számos méretben és kivitelben elérhetőek kínálatunkban, továbbá egyedi igényeket is kiszolgálunk. Kialakításuknál a legfontosabb faktor az volt, hogy maradéktalanul illeszkedjenek a különböző környezeti hatásokhoz, legyen az nagyon alacsony vagy nagyon magas, nyirkos hőmérséklet.

Könnyen tisztán tarthatóak, valamint segítségükkel óriási helyeket spórolhatunk meg, hiszen kis helyet is optimálisan és praktikusan be lehet polcozni velük. A jövőben pedig bármikor bővíthetőek. Méretük széles skálán mozog hiszen a standardtól az egyedi kialakításig minden elérhető.

Keressen minket! »»