Mennyit bír el a csavarmentes salgó?

Csavarmentes Salgó polc

Amikor raktárunkba salgó polcokat tervezünk beépíteni az egyik elsődleges szempont a rendszer terhelhetőségének meghatározása. Ebben a cikkben a csavarmentes verzióval foglalkozunk, ugyanis a csavaros változatot már rég meghaladta a kor. Az a városi legenda, miszerint a csavaros polcok csavarjainak köszönhetően jóval strapabíróbb vázat alkotnak és ebből következően nagyobb a teherbírásuk és masszívabbak, egyszerűen nem igaz. A csavarmentes salgó polc számos előnyei között szerepel, hogy rendkívül nagy mennyiségeket képes magán eltárolni megingathatatlanul. Valójában jóval nagyobb a teherbírása, mint csavaros elődjének. Mennyit bír el a csavarmentes salgó?

Mekkora súlyt bírnak el valójában?

A rendszer oldalsó tartó elemei nem mások, mint az oszloppárok. Ezen oszloppárok alapszinten 1500 kg súlyt bírnak el, de egyedi igény szerint kérhető akár 4800 kg / oszloppár teherbírású polc is. Ezenkívül a polcok terhelhetősége is egyedileg változik, aszerint mit és mennyit szeretne rajtuk elhelyezni. Készletünkön 130 kg/polc-200 kg/polc terhelésig találhatóak meg salgó polcrendszereink, de egyedi rendelésre akár akár 640 kg/polc teherbírású polcot is tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Talán első blikkre nem tűnik olyan erősnek az UGP S1 csavarmentes salgó polc, illetve nem látható kép vagy videó alapján miben is különbözik a többi, piacon fellelhető társától, azonban bátran kijelenthetjük, hogy ez a típus bizony alfája a legedzettebb falkának. Egy teljesen hétköznapinak tűnő polcrendszer teherbírása bizony elég széles skálán mozog: 1200×500 mm-es polc, 200 kg-ot például gond nélkül elbír!

Csavarmentes salgó polc teherbírásának előnyei és bónusz infók

  • Az UGP S1 salgó polcok hatalmas mennyiségeket bírnak el egyszerre, akár 130-640 kg/polc terhelést is.
  • Innovatívabbak, stabilabbak és jóval terhelhetőbbek, mint a csavaros változatok
  • A polcszintek 33 mm-enként szabadon állíthatóak saját kívánalmainak megfelelően.
  • Összeszerelésük néhány percet vesz igénybe, ami korántsem azt jelenti, hogy gyengébb minőség vagy kevésbé strapabíró típus lenne.
  • Alapanyagát tekintve endzimir horganyzott kivitelben készül
  • TÜV és CE minősítéssel rendelkeznek. Minőségük garantált és magas színvonalú.

A csavarmentes salgó polc terhelhetősége

Összeségében tehát a csavarmentes salgó polcokat leginkább az egyik leghíresebb mitológiai madárhoz tudnánk hasonlítani, a főnix madárhoz, aki többek között arról lett híres, hogy saját súlyának százszorosát is könnyedén elbírja.

Látogassa meg webáruházunkat itt! »»

Kalkulálja ki online, gyorsan az ön helyiségébe illő polc rendszert most! »»

Egyedi igény esetén keresse szakértő kollégáinkat! »»