Ruházati és textil kihelyezési megoldások az UGP S1 polcrendszer segítségével

Csavarmentes Salgó polc

A ruházati, textil és cipő értékesítés területén nagy segítség lehet ez a több új elemmel is bővült S1 polcrendszer.

Csavarmentes salgó polc ruhák, textilek tárolására

Az UGP S1 csavarmentes polc állványkeret lehetővé teszi a ruházati termékek 33 mm-enként változtatható magasságban történő kihelyezését. Új kollekciók érkezésénél a polckép és a vizuális elrendezés tükrében ez nagyon fontos eleme a rendszer kiválasztásának. Az állványkeretek közé helyezhető ruhaakasztó rúdra és a gerendákra helyezhető ferde vállfatartókra ugyanilyen látványosan kihelyezheti az új összeállítását. A hajtogatott termékeket vagy cipőket többfajta polcra rakhatja ki, és a szintek eltolásával és a kollekció színeinek szétválasztásával egyedi üzletkép alakítható ki.

Könnyedén kombinálható polcok, állványok

A polcegységeket kombinálhatjuk bútorlap takarással vagy különböző anyagból készült polclapokkal, melynek későbbi cseréjével új arculatot varázsolhat üzletének.

A magasabb egységeket reklámfelületként is alkalmazhatja, akár visszaszedhető vagy mágneses fóliákat használva az akció vagy a kollekció váltás idején.

Az S1 csavarmentes polcrendszer, mivel önálló lábakon álló rendszer utóbbi a bérelt üzlethelységek esetében lehet praktikus választás, mert nem minden esetben igényel fali rögzítést. A rendszereinket a gyors szerelhetőség jellemzi, mely későbbiekben is nagy segítség lehet, amennyiben a jövőben kompatibilis kiegészítőkkel szeretné bővíteni a meglévő elemeket.

Várjuk jelentkezését, amennyiben ruházati üzletberendezést keres!

? https://ugp.hu/ajanlatkeres/