UGP S1 „A CSAVARMENTES” raktári felhasználása

Csavarmentes Salgó polc

Az UGP S1 csavarmentes salgó polc olyan raktári megoldásokban tud könnyedén segíteni, amelyek szinte mindennaposak egy átlagos raktár életében. Segítségére lehet nehéz alkatrészek tárolásában a nagy teherbírásának köszönhetően, amely 145 kg/polc terheléstől akár a 650 kg/polc terhelésig terjed. 

Ha viszont nem túl nehéz termékeket szeretne tárolni, hanem nagyobb méretű árukat, mint például az autógumi, akkor gumiabroncstárolóként is megállja a helyét. Egy komplett polc akár 3 garnitúra szerelt kereket is könnyedén elbír. Tehát eddig kiderült, hogy „A CSAVARMENTES” nagy teherbírású és a nagyméretű termékek tárolásban is helyt tud állni, na de lépjünk is tovább. 

Mit tud még a raktárban a csavarmentes salgó polc?

Különböző kiegészítőinek segítségével apró termékek tárolásában is remekül teljesít. Ha például kisebb méretű árut (szerszámokat, alkatrészeket) szeretne tárolni akkor az elasztikusan illeszkedő polcosztók és fiókok egyaránt az Ön segítségére lehetnek. 

Strapabíró, masszív polcrendszer mindig jól jön!

Szóval nem csak nehéz és nagy méretű termékek tárolásában jeleskedik, hanem a kisebb méretű áruk tekintetében is megállja a helyét, vajon van még egyéb funkciója? IGEN VAN. „A CSAVARMENTES” nem csak alkatrészek tárolásában tud segíteni, hanem ruhát is tudunk benne/rajta tárolni.

Ruhaakasztó kiegészítőjének alkalmazásával lehetőség nyílik arra, hogy ruhatári berendezéséként is maximálisan helytálló legyen.

 Összegezvén meg tudtuk, hogy „A CSAVARMENTES”:

  • nagy teherbírású, bár csak kézi polc
  •  egy komplett egység könnyedén elbír 3 garnitúra gumiabronccsal
  • alkalmas kis méretű áruk porciózására
  • ruhatartóként is megállja a helyét

 Lehet-e még több elvárásunk a „A CSAVARMENTES” -el kapcsolatban? 

IGEN! Rengeteg kiegészítője miatt szinte teljesen személyre szabható, továbbá az átstruktúrálása sem vesz túl sok időt igénybe. Ugyanis a polcokat 33 mm-ként tudjuk állítani és kb 1 percet vesz igénybe az átszerelésük. Ha még ezzel sem nyerte el a bizalmát, akkor talán az adhat bizalomra okot, hogy TÜV és CE minősítéssel rendelkezik ezen felül 5 év garanciával.

 Ha elnyerte tetszését akkor ezen a további linken tudja megnézni, hogyan tud helyt állni „A CSAVARMENTES” salgó polc az Ön raktárában  is.


?Kattintson ide és tudjon meg még több infót! -»»