Hogy otthon is a helyükre kerüljenek a dolgok

Csavarmentes Salgó polc

A polcok a tárolás alappillérei minden otthonban!

Az otthonunkban éppúgy szem előtt kell tartani a gazdaságos tárolási lehetőségeket, mint máshol. Sőt, a lakásban a tárolók megjelenésre is nagyobb figyelmet fordítunk.

 Az otthoni raktározás nehézsége a tárolandó holmik sokfélesége. A legkülönfélébb anyagú, méretű, funkciójú tárgyakat kell hosszabb-rövidebb időn át elhelyeznünk úgy, hogy közben minden jól hozzáférhető legyen.

 Otthoni tároláskor felmerülő kérdés – Ezt most hová tegyem?

A kamra és a garázs a legáltalánosabb tárolási területek, amiket polcokkal rendezünk be. Szerencsés esetben egy nagyobb előszoba vagy egy-két gardrób is a rendelkezésünkre áll. Bár elsősorban nem tárolásra használjuk a nappalit, de itt is lehetőség nyílik néhány polc elhelyezésére.

 Az álomkamra nem álom többé – tárolási titkok!

A kamrát gazdaságosan berendezhetjük az UGP S1 vagy Salgó polcokkal. Az UGP S1 csavarmentes polcok, egyszerűen összeszerelhetőek, tartósak és könnyen variálható megoldást jelentenek. Anyaguk horganyzott acél, mely nem igényel karbantartást és könnyen tisztítható.

A polclapok jól megválasztott elrendezésével elkerülhetjük a felesleges holt terek kialakulását és egyben jól hozzáférhetővé tehetjük a holmikat.

 A mindent elnyelő garázs problémája

A használaton kívüli dolgaink általában a garázsban kötnek ki. A garázs a „jó lesz még valamire” tárgyak jól bevált tárolóhelye. Probléma csak akkor jelentkezik, amikor az egymásra halmozott dobozoktól, zsákoktól nem találunk meg valamit, netán el is feledkezünk róla.

A garázs is méltó berendezést érdemel. Az UGP S1, illetve a Salgó polcok által nyújtott lehetőségeket kihasználva kényelmesen hozzáférhető, jól áttekinthető tárolást alakíthatunk ki.

Az UGP S1 csavarmentes polcai, gumiabroncs tárolója, kiegészítve a különféle méretű műanyag dobozokkal és ládákkal a legkülönfélébb holmik tárolására jelentenek megoldást. Még a labdák elhelyezésére is ötletes módszert kínálunk a polcelemek kreatív felhasználásával.

 Acél polc a nappaliban? Igen!

 Az UGP S1 polcok modern megjelenésüknek köszönhetően akár lakáson belül is használhatóak. Egy-egy mezőt akasztórúddal kiegészítve a gardróbot is praktikusan berendezhetjük. Előszobában, de akár a nappaliban is lehet a berendezés szerves része, anyaga kiválóan illeszkedik az indusztriális stílusba. 

?Kérje személyre szabott ajánlatunk, kattintson ide!