Járműberendezés

Polcrendszer

Ügyfeleink gyakran keresnek meg minket haszongépjárművük bepolcozása kapcsán, ami gyors és olcsó alternatívája lehet a rendelésre gyártott, sokszor megfizethetetlenül drága raktéri berendezéseknek.

Haszongépjárművek bepolcozása, szervízautókban lévő tárolás

Legtöbbször szervízautókkal találkozunk, ahol fontos a drága szerszámok védelme, illetve az apró alkatrészek tárolása. A csavarmentes polcok egyedi igény szerint alakíthatóak, és rakható beléjük zárható fiók, akár 5×5 cm-es osztásokkal, mintha csak erre a feladatra tervezték volna.

A szerszámokat kiborulást gátló eszközzel könnyedén a helyén tarthatjuk, amire több megoldást is tudunk ajánlani, én személy szerint az olcsóbb és mindig elérhető polcgerendákat szoktam javasolni. Persze van, akinek nem felel meg a fiók, esetleg nem elég mobil, nekik a műanyag kiegészítők tehetnek jó szolgálatot, hordozható szortiment dobozokkal kiegészítve is igazán használható lesz a végeredmény.

 Raktér maximalizálására is jól alkalmazható a csavarmentes polc.

Több ügyfelünk elégedetten tapasztalta, hogy a rakodófelület akár megháromszorozódott autójában a polcok segítségével.

Fontos, hogy a polcszintek magassága 33 mm-enként állítható, így a tárolni kívánt termékhez szabható a raktér. Egy-egy alkalommal olyan igény is felmerült, hogy két, teljesen megosztott raktér legyen az autóban, a polcokkal ez is lehetséges, oldal- és hátfalakkal, középen térelválasztóként kiválóan használható (ilyen esetben fontos lehet a rögzítést tüzetesen átbeszélni, hiszen mozgó járműről van szó).

Mozgóbolt, mozgó jármű polcozása, tárolás kialakítás

Egyes ügyfeleink mozgóbolt kialakításához kérték segítségünket, nekik a szabható oszlopok jelentenek előnyt: méretre vágva, rögzítési pontokkal ellátva kiváló vázat képezhetünk akár asztalnak, pultnak, kombinálva a standard polcokkal a teljes mozgóbolt kialakítása lehetséges.

A járművünk berendezéséhez néhány dolgot érdemes megfontolni vásárlás előtt:

  • Alkalmas-e az autó, hogy polcokat rögzítsünk bele? (néhány kivételtől eltekintve általában igen a válasz, de körültekintőnek kell lennünk. pl. szigetelt, klimatizált raktér esetén korlátozottak a lehetőségek.
  • Mennyire terhelhető a járművünk? (megesik, hogy teljesen felesleges a teljes rakteret bepolcozni, mivel maga az autó nem bírná el a berakodható árut.)
  • Utólag kell-e, akarjuk-e a polcokat variálni? (néhány kialakításnál előfordulhat, hogy a rögzítés után már nincs lehetőség „menet közben” alakítani a polcokon, azt csak visszabontással lehet módosítani, pl. hátfallal szerelt polcok.)

Minden esetben egyénre szabva tudunk tanácsot adni, milyen kiegészítővel, hogyan lehet a legmegfelelőbben kialakítani a rakteret.

?Vegye fel velünk a kapcsolatot, kattintson ide! »»