Ha már nincs hely az irodában…

Csavarmentes Salgó polc

Biztosan az Ön munkahelyén is gyakran előforduló, élő probléma, hogy a növekvő számú irattartó dossziékat már nem tudja hova tenni.

A fénymásolóhoz, nyomtatóhoz való cserepatronok, papírok csak a sarokban gyűlnek már hónapok óta?

Esetleg a szerverszobában a tartalék perifériák, nem használt számítógépek tárolása okoz gondot? Ekkor nyújt nagy segítséget egy tároló bepolcozása, melynek legolcsóbb, leggyorsabb és leghatékonyabb módja a csavarmentes salgó polc használata.

Csavarmentes salgó polc segít az irodában rendet tatrtani

A csavarmentes salgó polc nagy előnye, hogy rendkívül gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, illetve a későbbiekben egy átszervezés vagy átalakítás után pillanatok alatt átszerelhető. Széles méretpalettájának köszönhetően a legkisebb helyiség bepolcozása is könnyedény megoldható.

Iratrendező tárolása, dobozok tárolása

A 320 mm mély polc például kifejezetten a standard iratrendező tárolására gyártott méret. A 600 mm-es mélység a leggyakrabban használt polcmélység, ugyanis ennél akár nagyobb dobozok is elhelyezhetőek a polcon helyveszteség nélkül. Magasság tekintetében a standard méreteken kívüli kialakításnak – az oszlopok vághatóságának köszönhetően – szinte csak a képzelet szabhat határt.

Kiegészítők tárháza – polcelválasztók, fiókok, cimketartók, zárható toló és nyílóajtók

Számos kiegészítő segíthet a praktikus és logikus tárolásban, ilyenek például a polcelválasztók, fiókok vagy éppen a felcímkézhetőséget segítő címketartók. Oldal- és hátfalak illetve zárható toló- vagy nyílóajtók használatával biztonságossá tehetjük a polcok, amennyiben olyan iratok vagy egyéb dolgok polcon való tárolására használnák, amelyeket nem szeretnénk, hogy illetéktelenek is leemelhessenek onnan. Ezen kívül praktikus megoldás a polcok alá szerelt úgynevezett gördíthető alváz, amellyel a polcokat síneken tudjuk mozgatni egy tekerő-kerék segítségével.

Egy irodahelyiség bepolcozásának megtervezéséhez az alábbiakra van szükség:

  • Mérje le azon falaknak a hosszát, amelyekre a polcot kívánja elhelyezni! Amennyiben egy egész helyiséget kíván csavarmentes salgó polccal berendezni, úgy skiccelje fel egy papírra az alaprajzot, és mérje körbe a helyet.
  • Az iroda belmagasságának függvényében határozza meg a polc magasságát.
  • Válassza ki a polcon tárolni kívánt eszközök, tárgyak méretének megfelelő polcmélységet.
  • Határozza meg, hogy hány darab polcszintet szeretne egymás fölött elhelyezni.

Amennyiben összeállításra került a kívánt polcrendszer, kollégáink készséggel segítenek a számítások ellenőrzésében vagy az idő közben felmerült kérdések megválaszolásában.

Megrendelés esetén a termékeket szállításra készre csomagoljuk, így budaörsi telephelyünkről azonnal elszállítható. Igény esetén a megrendelést 1-3 munkanapon belül a helyszínre szállítjuk, és a helyszínen akár össze is szereljük.

?További információért keresse kollégáinkat,kattintson ide! »»