Salgó polc vásárlás – de hogyan?

Salgó polc

Az életünk minden területén egyre inkább igyekszünk törekedni a tudatosságra. Legyen szó a táplálkozásunkról, a bevásárlásunkról vagy éppen otthonunk berendezéséről. A megvásárolt termékek és tárgyak esetében nem csupán azok felhasználásában, de tárolásában is egyre tudatosabbak vagyunk. Vásárlásainknál rendszerint feltesszük a kérdést: valóban szükségem van rá? Ár-érték arányban valóban megéri? Salgó polc vásárlásánál bizton állítjuk, az UGP-nél igen!

Hallott már az UGP S1 csavarmentes salgó polcról?

Az UGP S1 csavarmentes salgó polc mindenkinek ideális választás otthonra, hiszen: gyorsan és egyszerűen szerelhető, strapabíró, praktikusan kialakítható minden környezetben. Kedvezőbb áron kapható, mint a korábban nagy tömegek által kedvelt csavaros salgó polc. Ráadásul kimondható, hogy a csavar nélküli változat kifejezetten a háztartások számára lett kifejlesztve. Horganyzott felületének köszönhetően időtálló, könnyen tisztán tartható.

A kedvező ár azonban nem minden esetben ígér minőséget!

Találhatunk már pár ezer forintért több száz kiló teherbíró képességgel jelölt polcot vagy szinte aprópénzért meghirdetett fa borítású polcokat, polcrendszereket, azonban semmiképp sem vásárolhatunk alapos utánajárás nélkül! Az ár tekintetében, mint oly sok minden másban, az arany középút a legbiztosabb. A túl olcsó, kecsegtető, már gyanúsan olcsó áraknál meg kell, hogy jelenjen bennünk a kételkedés. Vajon tényleg elérhető a leírt minőség ezen az áron?

Minden esetben érdemes megvizsgálni az árut kínáló cég weboldalát, a rólunk érkezett vásárlói véleményeket is, melyekből már meg tudjuk ítélni a szakértelmet és a megbízhatóságot. A minőség tekintetében sajnos legtöbbször nincs nagy elvárás, hiszen „csak” egy tárolásra alkalmas eszközt keresünk, azonban tisztában kell lennünk vásárlóként a minket megillető garanciával, melyeket az egyes polcrendszerek gyártói adnak. Ha a gyártó és a forgalmazó egyaránt elkötelezett a termék mellett, akkor:

 • valós terhelhetőségi adatokat adnak meg
 • kérdéseinkre szakértelemmel és odafigyeléssel válaszolnak
 • a termék utánszállítása, alkatrész pótlása a vásárlás után sem jelent problémát.

A UPG-nél vásárolt salgó polcok az alábbi előnyökkel és jellemzőkkel rendelkeznek:

 • Európai termék, gyári magyarországi képviselettel már 25 éve
 • TÜV és CE minősítéssel rendelkeznek
 • Teherbírás polconként a polcméret függvényében 130-300 kg/polcig
 • Budaörsi raktáráruházból, állandó raktárkészletünkről, azonnal elvihető
 • Országos kiszállítás rövid határidővel
 • Az egyik legkedvezőbb ára magyar piacon
 • Díjmentes polc tervezéssel az Ön igényeire szabva
 • 5 év garancia, 10 év után szállítási garancia.

Nálunk nem csak az ár, hanem a minőség is ugyanolyan fontos!

Az UGP BASIC háztartási polc, már kevesebb, mint 13.000 Ft-tól elérhető az UPG kínálatában. Kifejezetten háztartási célra lett kialakítva: 3 db polccal egymás felett, melyek teherbírása egyenként 200 kg. Így minden háztartási áru tárolható rajta. Ráadásul a polc később is bármikor bővíthető, 5 év garanciával budaörsi raktárunkból bármely munkanap lefoglalható és elvihető.