A nagy kérdés: mennyit bír egy csavarmentes salgó polc?

Csavarmentes Salgó polc

Számos felhasználási területen használjuk a fém polcokat: alkatrészek, élelmiszerek, dobozos vagy rekeszes felszereléseink tárolására. Természetesen fontos számunkra, hogy ezek a polcok nem csupán hosszantartóak, de stabilak és megbízhatóak legyenek, főleg, ha méregdrága eszközöket vagy szerszámokat tárolunk rajtuk.

Mindenekelőtt el kell oszlatnunk egy tévhitet. Sokan úgy gondolják, a csavaros salgó polc pont csavarjainak köszönhetően erősebb vázat, ezáltal masszívabb tartást és nagyobb teherbírást ad. Ez azonban egy általános tévhit. Valójában a csavarmentes salgó polcok megjelenését egy innovatív kutatási és kísérletezési procedúra előzte meg (már több mint 50 éve!), melynek köszönhetően a csavarmentes változatok lényegesen nagyobb teherbírásúak, mint a korábban elterjedt a csavaros polcok. 

Mennyit bír a csavarmentes salgó polc?

Egy példán keresztül szemléltetve: egy oszloppár alapesetben is 1500 kg teherbírású, de igény esetén akár 3600 kg/oszloppár (azaz polckeret) teherbírású polc is rendelhető. A csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc) kialakítása is merőben más már, mint a csavaros változaté. A polc két fő elemből áll: polctartó gerendából és polcpanelből. Így a polcot érő terhelés a polctartó gerendán keresztül adódik át a csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc) keretre. A csavarmentes salgó polcok (UGP S1 polc) teherbírása igen széles tartományban elérhető attól függően, Önnek milyen tárolási igényei vannak. A 130 kg/polc-200 kg/polc terhelésig raktárról elérhető készlettel rendelkezünk, de rendelésre és egyedi igényre akár 640 kg/polc teherbírású polcot tudunk biztosítani.

A kiválóan terhelhető csavarmentes salgó polcrendszer segítségére lesz az otthoni rendszerezésben, raktározásban. Kiváló stabilitása révén minden négyzetcentimétere kihasználható, helytakarékos és esztétikus megoldást nyújtanak.

Első ránézésre nem tűnik erősnek a többször hajlított és merevített acéllemez váz, azonban ezeknek köszönhetően lett kompakt, könnyen szállítható, ám mégis rendkívül masszív a szerkezet. Egy oszloppár teherbírása alapesetben is 1500 kg, ám a legnagyobb méretű polcok terhelhetősége is 130-640 kg között változik. Egy teljesen hétköznapi kivitelű 1200×500 mm-es polc is 200 kg-ot gond nélkül elbír!

A polcok közötti távolságok állíthatóak, attól függ, mit szeretnénk rajta tárolni. Legnagyobb előnye, hogy könnyen és gyorsan összeszerelhetőek: csupán néhány perc elegendő az összeszereléshez. Felállítása nem igényel sem műszaki szaktudást, sem szerszámokat.

A csavarmentes salgó polcok mindent egybevetve tehát modernebbek, stabilabbak, nagyobb teherbírásúak, ráadásul az áruk is kedvezőbb, mint csavaros elődjeik. Webáruházunkból a nap 24 órájában adhat le ajánlatkérést vagy megrendelést, melyet raktárkészlet függvényében, akár más másnap kiszállítunk az ország bármely területére.