Salgó polcok a házban

Csavarmentes Salgó polc

Az emberi természet egyik velejárója a változás, változási utáni vágy. Szeretjük változtatni környezetünket, öltözködésünket, frizuránkat vagy akár lakásunk berendezését is. Azoknak, akik szeretik átrendezni a lakásukat vagy éppen azoknak, akik nem szeretik: megoldás lehet a csavarmentes salgó polcrendszer.

Legtöbb esetben bútoraink kinyithatóak, bővíthetőek. A csavarmentes salgó polcrendszer különlegessége, hogy más bútorokkal ellentétben nem csak bővíthető, de igény esetén mérete csökkenthető is. Saját igényei szerint alakíthatja ki mindenki a számára megfelelő rendszert. A nagymama befőttjeinek már nincs hely? Vagy túl sok már a gyerekjáték? Esetleg a felhalmozott könyvek száma veri már a plafont? 

A „háztartásba tegyünk polcrendszert” már nem ördögtől való gondolat. A csavarmentes salgó polcok kialakításuknak köszönhetően megállják a helyüket bárhol a ház körül. A több kilós alapvető élelmiszerek: gabonafélék, tészták, befőttek, lekvárok vagy épp savanyúságok súlya alatt sem lesz probléma. Legyen bármilyen kicsi a kamra vagy a konyha, a kombinálható salgó polcoknak köszönhetően mindenhol az optimális helykihasználás maximalizálásával tudjuk kiaknázni otthonunk zeg-zugait. A kamrába épített polcos rendszernek köszönhetően jól átláthatóan és könnyedén tudjuk rendszerezni tartalékainkat. Lehet szólni a nagyinak, hogy jöhet a következő adag lekvár!

UGP Basic háztartási polc – megbízható társ az otthonában!

Te vagy az, aki soha nem dob ki semmit? Még mindig őrzöd az ovis tenyérlenyomatokat és makaróni nyakláncokat? Akkor nálatok bizony szükség van egy polcrendszerre! Állítható magasságú polcainak hála, a csavarmentes salgó polcra tehetsz kisebb-nagyobb dobozokat, tudod bőven rendszerezni az emlékeid. Ha pedig elfogyott a polc, egy mozdulattal tovább bővíthető.

Ha viszont te vagy az az életművész, aki nem sokáig marad ugyanazon a helyen, akkor a polcrendszert szintén neked találták ki. Könnyen összeszerelhető, szétszedhető, sőt a szállítása is sokkal könnyebb, mint egy komplett szekrénysor. Ha te járod a világot, a salgó polc biztos hű társad lesz.

Mai világunkban a home office intézménye nem idegen fogalom. Kutatások taglalják az otthoni munkavégzés eredményességét, előnyeit vagy épp hátrányait, am mindenesetre egyre több vállalkozás engedi meg alkalmazottainak, hogy az iroda falain kívül, inkább saját otthonukból dolgozzanak. Az optimális munkakörülményeket így a dolgozónak otthon kell megteremtenie. Elkélhet egy újabb polcos szekrény is, a munka kapcsán felhalmozott papíroknak, iratoknak. Ám ha ez az otthoni munkavégzés mégsem lenne tartós, az újonnan megvásárolt polc felesleges kiadássá válhat. Kivétel, ha UGP Basic háztartási polcot veszünk. Könnyű súlya és egyszerű összeszerelése miatt hölgyeknek ideális választás.

Segít a polckalkulátor!

Segítünk megtalálni a megfelelő megoldást mindenki számára. Testreszabott és praktikus a Polckalkulátor segítségével, mindössze 4 adat megadása mellett villámgyorsan megtervezhetjük kamránk, mosókonyhánk vagy épp a dolgozószobánk berendezését.

A csavarmentes salgó polcok mindent egybevetve tehát modernebbek, stabilabbak, nagyobb teherbírásúak, ráadásul az áruk is kedvezőbb, mint csavaros elődjeik.

Webáruházunkból a nap 24 órájában adhat le ajánlatkérést vagy megrendelést, melyet raktárkészlet függvényében, akár más másnap kiszállítunk az ország bármely területére.