Tavaszi kert és polcrendezés

Tavaszi kert és polcrendezés

Kis kert kis gond, nagy kert nagy gond? Puskás után szabadon mondhatnánk talán így is, azonban nem feltétlenül lenne igaz. Kis kertben is lehet épp olyan sok növény, aminek a gondozásához legalább annyi szerszám és kiegészítő szükséges, mint egy nagyobb udvar rendben tartásához. Itt jön a képbe a salgó polc!

A tavasz már nagyon közelít felénk, ezzel sokunkat csábít a szabadlevegő és a kertészkedés. Persze a rutinos kertészek már tudják, hogy ilyentájt mit és hogyan kell elvetni, mikor és mennyiszer kell öntözni, hogyan s miképp kell róluk gondoskodni. Azonban nem elhanyagolható szempont szeretett kertünk esetében az elrendezés, a növények, fák vagy a veteményes elrendezése sem. Természetesen gondozásukhoz is rengeteg eszköz, tápanyag szükséges, melyeket ugyancsak tárolnunk kell. Kerti tárolónk az évek folyamán gyorsan megtelhet, ha nem figyelünk oda az elrendezésre. Erre leginkább olyan tárolórendszer a legmegfelelőbb, mely elviseli az időjárásváltozást, rendkívül teherbíró, ugyanakkor kellőképen alakítható az igényeinknek megfelelően. Mi, rutinos logisztikai szakemberekként szintén tudjuk, hogy minden szempontból a tökéletes választás a csavarmentes salgó polc.

  • Megtöbbszörözi kerti tárolójában a tárolási felületeket.
  • Áttekinthető, rendezett környezetet teremt, emellett esztétikus hatást kelt.
  • Fémszerkezete miatt könnyednek tűnik, mégis meglepően stabil és fix.
  • Könnyen letörölhetők, egyszerűen tisztán tarthatók.
  • Tartósak, fixek, magas minőségi követelményeknek is megfelelnek.
  • Variálhatóak, átrendezhetőek, polcmagasságuk állítható, így alkalmazkodnak az igényekhez.
  • Kedvező áron, talán a legolcsóbb polcmegoldások a kerti tároló igényekhez is.
  • Gyorsan, könnyedén összeszerelhetőek, nincs csavarozás, bárki számára könnyen elvégezhető.
  • A polcok rendkívül jól terhelhetőek, akár 130-640 kg/polc tömeget is elbírnak tartósan
  • Több méretben elérhetőek, ráadásul az Ön igényeire szabhatóak.
  • Állandó raktárkészletünknek köszönhetően akár 1-2 napon belül kiszállíthatjuk.
  • Kivétel nélkül, minden csavarmentes salgó polcra 5 év garanciát biztosítunk.

A polcok felhasználhatóságának csak az Ön képzelete szab határt. A garázs, a fészer, a kerítés, vagy akár a házfal mellé is felállíthatóak. Teherbírásuknak és az időjárási viszonyokkal szembeni kitűnő ellenálló képességüknek köszönhetően rendkívül praktikusak: növénytartóként, szerszám- és eszköztárolóként vagy akár térelválasztóként is használhatjuk.

A fém polcok előnye a fa szerkezetekkel szemben, hogy nem igényel különösebb ápolást, ennek ellenére hosszú ideig kiszolgálja igényeinket.

Társasházakban, bérházakban élőknek sem kell nélkülözni a házi, termesztett paradicsom vagy fűszernövények ízét: a polcok variálhatóságának köszönhetően egy kisebb erkélyen vagy gangon is van lehetőség gondozni kedvenc növényeiket, virágaikat.

A fő tárolóhelyek a lakásban a kamra, a gardrób és a garázs. Kertes házaknál előfordulhatnak kinti kamrák, nyári konyhák is, ahol szintén a polcos tárolást részesítjük előnyben. Ezeknek a helyiségeknek a bepolcozásában is nagy segítséget nyújt a csavarmentes salgó polcrendszer.

Legyen szó tehát szerszámok tárolásáról vagy dekorációs funkciókról, a csavarmentes salgó polc sokkal több, mint gondolná. Rendszerezheti kertészkedéshez, barkácsoláshoz szükséges kellékeit gyorsan és egyszerűen. Ráadásul folyamatosan bővíthető vagy bontható elemeinek köszönhetően a csavarmentes salgó polc hosszú távon lesz segítségére hobbija vagy munkája során.