Raktári állványok: Az áruk hatékony tárolása és kezelése I. rész

Raktári állványok

A raktárak a logisztikai és kereskedelmi iparágakban kulcsfontosságú szerepet játszanak az áruk tárolásában és kezelésében. Az áruk hatékony tárolásához és mozgatásához azonban megfelelő minőségű, ellenőrzött raktári állványokra van szükség. A raktári állványok különböző méretekben, típusokban, és anyagokból készülnek, megfelelő kiválasztásuk alapvető fontosságú az áruk biztonságos és hatékony raktározásához. Raktári állványok: Az áruk hatékony tárolása és kezelése. Hogyan? Mutatjuk!

UGP Raktári állványok tulajdonságai

A raktári állványok fő tulajdonságai a következők:

Kapacitás: A raktári állványok kapacitása nagyon fontos szempont, hiszen ez határozza meg, hogy mennyi árut tudunk elhelyezni rajtuk. Az állványok terhelhetősége eltérő lehet, ezáltal megfelelő körültekintéssel kell eljárni, amikor kiválasztásuk során a teherbírásukról esik szó. Amiben biztos lehet, hogy az UGP fém állványok rendkívül megbízhatóak, edzettek és strapabíróak. Teherbírásukat leginkább egy régi mitológia állatéhoz tudnánk hasonlítani, ami nem más, mint a főnix madár. (saját súlyának akár százszorosát is könnyedén elbírta.)

Méret: A raktári állványok különböző méretekben állnak rendelkezésre, amely az rajta elhelyezendő árú nagyságától függően választható ki. A megfelelő méretű fém állványok és polcok biztosítják az áruk hatékony és biztonságos tárolását, amelyek nagyban megkönnyítik a raktárban dolgozó kollégák munkáját.

Alapanyag: A raktári állványokat különböző alanyagokból készítik, beleértve az acélt, az alumíniumot, a műanyagot és a fát. Az anyag kiválasztása a raktárban tárolt áru jellegétől és súlyától függ, azonban a mai modern kor már számos alapanyagot meghaladott.
A fém egy erős, megbízható anyag, mely a vas és a króm sikeres kombinációjának az eredménye, mi az UGP-nél ezen anyaggal dolgozunk és ezt preferáljuk több okból kifolyólag is. Például: jóval hosszabb az élettartamuk és nehezebben kopnak, deformálódnak, mint elődeik.

Rugalmasság: A rugalmas raktári állványok lehetővé teszik az áruk gyors mozgatását és tárolását, ezáltal növelik a raktár hatékonyságát és csökkentik a költségeket. Az állványok akkor számítanak hatékonynak és innovatívnak, ha maximálisan mobilak és átalakíthatóak ezáltal alkalmazkodva a különböző portékák jellegéhez.

Biztonság: A raktári állványok 100%-osan biztonságosnak kell lenniük, hogy megvédjék az árut és a körülötte nap mint nap dolgozó embereket. Az állványok terhelhetősége és stabilitása kulcsfontosságú a biztonságos tároláshoz és kezeléshez. Ezért mindenkit arra kérünk alaposan járja körbe a témát és vásárlás során győződjön meg róla, hogy biztosan annyit bír el a kiválasztott fém állvány, mint, amennyi fel van rajta tüntetve. Ha bizonytalan keresse az UGP polc szakértőit!

Tervezze meg most online – Irány az UGP polckalkulátor!

A raktári fém állványok és polcok megtervezéséhez mi sem biztosít gyorsabb és könnyebb segítséget, mint az UGP Polc Kalkulátora. Ezt a rendkívül hasznos programot úgy fejlesztettük ki a felhasználók számára, hogy pikk-pakk meg tudja tervezni milyen méretű, típusú és teherbírású polcrendszerre lesz szüksége az adott térben.
Amennyiben plusz segítségre lenne szüksége vagy elakadt kérje szakértőink segítségét.
Polc Kalkulátort itt találja! »»
Irány az UGP webshop! »»