Salgó polcok a kereskedelem szolgálatában

Salgó polc

Amikor áruházunkat, kis boltunkat vagy annak raktárát szeretnék berendezni fontos tudnunk, hogy üzletberendezésnek az egyik alap eleme a polcrendszer, amelyek között az UGP S1 csavarmentes salgó polc az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb típus. Salgó polcok a kereskedelem szolgálatában. Hogyan?

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan is könnyíti meg az Ön dolgát a salgó polc és segít optimálisan berendezni raktár helyiségeit.

Miért válasszuk a kereskedelemben a salgó polcokat?

A Salgó polcok kiváló választásnak bizonyulnak a raktári polcok kategóriájában. Ezek a fém polcok nem csak erősek és tartósak, hanem kifejezetten a raktári vagy áruházi igényekre lettek tervezve. Nyitottak, könnyen hozzáférhetőek, címkézhetőek, variálhatóak, könnyen rendben és tisztán tarthatóak, valamint számos áru tárolására alkalmasak.

A Salgó polcok két verziója közül választhatunk. A csavaros verziók a régebbi típusok, míg a csavarmentesek már a modernebb kor alkotásai. Mindkét típus kielégíti a raktári polcok elvárásait, de a csavarmentes verziók sokkal könnyedebbek, esztétikusabbak és nagyobb teherbírásúak. A csavarmentes Salgó polcok 640 kg-ig terhelhetők, és a polcok variálhatók az igények szerint.

Az összeszerelés egyszerű és gyors, a csavaros Salgó polcok csavarokkal, a csavarmentesek pedig akasztással illeszthetők össze. A polcokat faltól falig és akár plafonig betelepíthetjük, de ügyeljünk arra, hogy az 800 mm széles közlekedő folyosók maradjanak szabadon, és ha a polcok magassága több, mint 5-szöröse a polcok mélységének, akkor a falhoz is rögzíteni kell a polcokat.

Milyen előnyökkel rendelkeznek még?

Rugalmasság: Ezen tulajdonság révén a polcok egyszerűen átalakíthatóak és újra rendezhetőek az üzlet bármely pontján. A polcok könnyen fel- és leszerelhetők, így az a raktár vagy az üzlet kialakítása és átalakítása folyamán gyorsan és egyszerűen megvalósítható.

Nagy terhelhetőség: Mivel kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, nagyon erősek és strapabíróak. Nagy terhelhetőséggel rendelkeznek, így lehetővé teszik a nehéz termékek, például a nagyobb kiszerelésű áruk tárolását is.

Könnyen tisztán tarthatóság: A Salgó polcok sima felülete és könnyen hozzáférhető területei megkönnyítik a tisztítást és karbantartást. Általuk a tisztítási költségek is legalább felére csökkenthetőek.

Széles körű felhasználhatóság: A Salgó polcok különböző formákban és méretekben állnak rendelkezésre, így számos áruházi és raktári kialakításban és elrendezésben használhatók. Ezek a polcok egyaránt alkalmasak élelmiszerboltokban, ruhaboltokban, barkácsboltokban és más kereskedelmi helyeken való használatra, de akár otthonra is. Lejjebb sorra is vesszük őket.

Az üzletberendezés új szintje: A Salgó polcok innovatív használata

A Salgó polcok széles körű felhasználhatósága miatt számos kereskedelmi helyen megtalálhatóak. Az alábbiakban négy különböző típusú kisebb boltot mutatunk be, ahol gyakran alkalmazzák is őket:

Élelmiszerboltok: Gyakran használják őket élelmiszerboltokban, mivel a polcok rendkívül higiénikusak és könnyen tisztán tarthatóak. Az élelmiszerboltokban a Salgó polcokon különböző termékek, például konzervek, tészták, édességek és friss áruk találhatóak.

Ruhaboltok: Ezek a polcok különböző kiegészítők segítségével tökéletesen alkalmasak a ruhák, kiegészítők és cipők tárolására, és lehetővé teszik a termékek hatékony és jól látható kínálatát. Kiegészítők itt találhatóak! »»

Barkácsboltok: A Salgó polcok a barkácsboltokban is rendkívül elterjedtek. Különböző barkács termékeket, például festékeket, csavarokat, szerszámokat és egyéb kiegészítőket tárolnak el rajtuk.

Virágboltok: Itt a virágok, cserepes növények és egyéb kiegészítők kapnak helyet, ami lehetővé teszi az áruk jól látható bemutatását a vásárlók előtt.

Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most! »»